![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym prosić Was o pomoc w przygotowaniu argumentów, które mógłbym zastosować w swojej pracy.
Temat brzmi: "Technologia PHP w e-biznesie". Dokładniej chodzi mi o argumentacje, dlaczego właśnie PHP jest najlepsze w ebiznesie i czym się wyróżnia w tym kierunku od innych technologii. Będę wdzięczny za wszystkie sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php nie jest lepszy w ebiznesie. bo niby w czym? php jest lepszy ogolnie:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dokładniej chodzi mi o argumentacje, dlaczego właśnie PHP jest najlepsze w ebiznesie To tak jak na tym pytaniu na egzaminie:Kto był największym człowiekiem na świecie i dlaczego to był Stalin (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ty masz temat o tresci: Technologia PHP w e-biznesie a od nas chcesz argumentow: dlaczego właśnie PHP jest najlepsze w ebiznesie Jak dla mnie osobiscie dziwne. Kto ci powiedział ze php jest najlepsze w e-biznesie? No napewno nie temat pracy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A tak juz troche powazniej: e-biznes czyli konkretnie co? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako E-biznes chciałem przedstawić m.in. takie aplikacje jak sklep internetowy, wszelkiego rodzaju programy partnerskie, portale społecznościowe itp.
Może inaczej zapytam: Co waszym zdaniem przemawia za PHP, że warto właśnie wykorzystać tę technologię przy tworzeniu tego typu aplikacji? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako E-biznes chciałem przedstawić m.in. takie aplikacje jak sklep internetowy, wszelkiego rodzaju programy partnerskie, portale społecznościowe itp. Może inaczej zapytam: Co waszym zdaniem przemawia za PHP, że warto właśnie wykorzystać tę technologię przy tworzeniu tego typu aplikacji? Za PHP przemawia to, że w/w aplikacji trzeba nadać strukturę, w której dane są w jakiś sposób poddawane obróbce, trzeba jej też nadawać dynamikę, na która pozwala PHP, są języki o podobnej funkcjonalności, jednak dlaczego PHP -> to już chodzi o różnice języków. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Technologia php jest darmowa, multiplatformowa, łatwa w nauce, obsługuje wiele typów baz danych, istnieją i powstają dla niej frameworki, do uruchamiania aplikacji przez zwykłego użytkownika wystarczy przeglądarka internetowa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |