![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zapraszam do oceny szablonu strony sklepu internetowego - www.sklep.dobreartykuly.pl. Będę wdzięczny za każdą dobrą radę. Pozdrawiam. -------------------- komputery i akcesoria komputerowe
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem, stosujesz zbyt duże kontrasty: biel, czerń, czerwień. Po pewnym czasie takie zestawienie kolorów może męczyć oglądającego. Ta "nalepka" - "niskie ceny" mi się nie podoba (możliwie, że ze względu na czcionkę i jej kolor).
Po dodaniu produktu do koszyka, nie do końca wiadomo, jak go usunąć. W pierwszej chwili znaczek [x] nie jest widoczny. Powinna być gdzieś opcja "podgląd zamówienia", gdzie też powinna być możliwość usunięcia produktu z koszyka, a nie tylko zmiany ilości kupowanych produktów. Poza tym, w dobie ajaxowych bajerów mogłeś się pokusić o lepszą obsługę koszyka. Np. dodawanie produktów do koszyka za pomocą ajaxa, a następnie odświeżenie koszyka poprzez JS i wyświetlenie okienka z informacją, że produkt został dodany. Potem klikamy "ok" i kupujemy dalej. Takie rozwiązanie, jakie zostało zastosowane w Twoim sklepie, pomimo tego, że jest bardzo spopularyzowane, jest mniej przyjazne dla użytkownika (trzeba dużo klikać, a potem przesuwać stronę, żeby wrócić do momentu, w którym się skończyło oglądać produkty). Tyle mi się rzuciło w oczy w pierwszej chwili. Ten post edytował Speedy 19.08.2008, 23:42:10 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Omg, chciałem sprawdzić czy filtrujesz dane i niechcący coś zamówiłem, nie wiedziałem, że to podłączone do jakiegoś sklepu jest... ;p
Usuń moje zamówienie... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Omg, chciałem sprawdzić czy filtrujesz dane i niechcący coś zamówiłem, nie wiedziałem, że to podłączone do jakiegoś sklepu jest... ;p Usuń moje zamówienie... Spoko, zamówienie zostało anulowane. Dziękuję za ocenę strony, do waszych uwag, a szczególnie Speediego się dostosuję i w najbliższym czasie jeszcze popracuję nad funkcjonalnością sklepu. Pozdrawiam. Ten post edytował djpm123 22.08.2008, 23:16:46 -------------------- komputery i akcesoria komputerowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:33 |