![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem bo napisałem edycje nazwy i opisu kategorii ale mi nie zapisuej do bazy mam coś takiego:
nazwa kat itp zrobiłem czy te dane wogóle są przesyłane z poprzedniego formularza i są bo wyświetla mi się: Nazwa Kat: Kategoriatestowa333 nr Kat: 20 opis: Kategoria Testowa ale nie zmienia się nic w bazie proszę o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Problem.... Jestes juz troche na forum i powinienes wiedziec ze takich tytulow sie nie daje. Dodatkowo w poprzednim Twoim temacie dwa razy ci mowilem jak masz sprawdzac czy przypadkiem nie masz bledu zapytania i jesli tak to jaki konkretnie. Nadal nie wyciągasz wnioskow. zamykam. Prosze na PW o poprawienie obu rzeczy ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:55 |