![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Od 1 miesiąca uczę się php, wpadłem na pewien pomysł aby napisać mini cms'a tzw. stronę w php z panelem admina Niestety nie wiem jak się zabrać do tego aby napisać stronę z panelem admina z opcjami: - zarządzanie menu - zarządzanie newsami - zarządzaniem download'u - zarządzaniem artykułami Niestety moja wiedza w tym jest dość uboga i na razie potrafię napisać jedynie stronę w php. Prosze o podpowiedź, lub o odesłanie mnie do jakiś tutoriali na ten temat pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Niestety moja wiedza w tym jest dość uboga i na razie potrafię napisać jedynie stronę w php. To tak jakbyś chciał budowac budynki umiejąc tylko trzymać łopate... Manual, manual, php.pl->artykuły. Od tego zacznij. Nie podamy ci złotego środka bo to bedzie tylko powielanie naszych pomysłow. Cwicz i sam dochodz do takich rzeczy a nie pytasz ludzi, bo inaczej do niczego nie dojdziesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:23 |