![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Kolejnym moim ciężkim problemem jest skrypt Ajax Tab content 2.2, a w zasadzie jego działanie pod tym czymś co microsoft próbuje nazwyać przeglądarką (6.0). Problem taki że nie pobiera tu mi stron które w zasadzie potrzebują większych zasobów i czasu na wygenerowanie pokazuje tylko requesting... Nie wiem czy to własnie czas wygenerowania strony jest istotny ale wyglada na to ze tak bo strony statyczne lyka bez problmu. w FF oczywiscie dziala jak nalezy. Jakies sugestie ? Dodam ze probowalem wykopac wszystkie inne js, kombinowac z html i cache stron... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że IE potrzebuje dostawać co jakiś czas pakiety po minimum 256 bajtów, aby nie uznało połączenia za martwego.
Ale moge się mylić.. w każdym razie, możesz wysyłać te bajty za pomocą flush() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pomogło ..
Może jakiś inny powód ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej pokaż jakiś przykład strony na której nie działa. Z tego co pamiętam to problem jest również z niedomykaniem <table>. Jeśli generujesz długą tabelkę do przeglądarki to badzIEw czeka na znacznik </table> i dopiero wtedy wyświetli dane.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:13 |