![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki mały problemik... używam cuteNews v1.3.6 już od dłuższego czasu (www.fwsn.net) i dopiero teraz zaszła taka potrzeba włączenia rejestracji użytkowników, lecz myślałem że trzeba jedynie zmienić w opcjach - "Only Registered Users Can Post Comments", ale okazało się że komenty wyłączone są kompletnie i kiedy wchodzę na register.php wyskakuje mi taki komunikat: User registration is Disabled. Czy istnieje możliwość zainstalowania modułu tej rejestracji bądź włączenia jej w jakiś sposób bez ponownej instalacji systemu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panel admina -> Options -> System Configurations -> Allow Self-Registration: YES
-------------------- ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie w tym problem, że w options nie ma takiej opcji jak podałeś, więc nie ma jak włączyć rejestracji w panelu admina, mimo iż istenieje register.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie jest... jaką masz wersję dokładnie ? Może spróbuj zaktualizować do najnowszej ?
-------------------- ?>
|
|
|
![]()
|
|
używam wersji 1.3.6... ale wydaję mi się że nie potrzeba aktualizacji gdyż istnieje możliwość rejestracji w tej wersji, inaczej by nie było pliku register.php
|
|
|
![]()
|
|
Może spróbuj przeedytować plik register.php, wywalić (albo zakomentować) po prostu te linijki (albo ify), które sprawdzają te zabezpieczenia
![]() -------------------- ?>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:35 |