![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chodzi mi o to, zeby formularz, ktory robie po wyslaniu zostawial pola wypelnione. Czasem potrzebuje zmienic tylko jeden element tego formularza, a tak za kazdym razem musze wypelniac wszystkie pola. Prosze o rade. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem dokładnie o co Ci biega, ale jak masz name w inputcie np. php, to do value w inpucie daj $_POST['php']
oczywiście przedtem taką zmienną przefiltruj i sprawdź czy nie jest pusta ![]() -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<input type='text' name='nazwa' value='$nazwa'>
coś takiego -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze troche namieszalem
![]() Chodzi mi o to, ze jak wysle moj formularz, to on automatycznie czysci pola. Chce, zeby bylo tak, ze jak wysle formularz to, zeby te dane w nim zostaly. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to ci napisałem, w formularzu musisz dać value="$_POST['nazwa zmienniej']"
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Teraz mi sie ten tekst wystwietla $_POST['nazwa zmienniej'], zamiast tekstu, ktory chce wpisac.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <input value="<? echo $_POST['nazwa_zmiennej']; ?>">
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie dziala.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 8 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały formularz jaki zrobiłem wygląda tak: (u mnie działa)
Kod echo '<form method="POST"> <input type="text" name="text" value="'.$_POST['text'].'"> <input type="submit" value="ok"> </form>'; jeżeli nie o to chodzi to napisz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:21 |