![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: Białoruś Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce pobrać nazwy katalogów z określonej lokalizacji? Jaka do tego jest funkcja dla Windowsa i dla Linuxa?
Bardzo proszę o pomoc -------------------- webdesign hamburg
werbung hamburg GRAND MEDIA |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale w php jest coś takiego jak iteratory one rozwiążą twój problem...
Ten post edytował ShadowD 7.08.2008, 23:11:20 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale w php jest coś takiego jak iteratory one rozwiążą twój problem... Chodzi Ci o skrypt czy o polecenia dla Windows i Linux? Window odpalamy cmd i wydajemy polecenie dir Linux odpalamy konsolę i wydajemy polecenie ls -al Potem trzeba to gdzieś zapisać w tabeli i sprawdzić czy napewno jest katalogiem is_dir" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Tak mi się wydaje że będzie dobrze. Powodzenia Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: Białoruś Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie nie, potrzebuje jakiś skrypt php, który wykryje wszystkie katalogi w okreslonej lokalizacji. Czysty php.
Dzięki za funkcje is_dir, napewno się przyda ![]() -------------------- webdesign hamburg
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki ogromne! Już kumam
![]() -------------------- webdesign hamburg
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:30 |