![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--bylejaki-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
po odpaleniu na serwerze wyskakuje mi taki blad: Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/sites/yoyo.pl/b/y/bylejaki/select.php on line 25 jak dobrze licze to linia 25 to jest ta: <input type="submit" value="Wybierz zdjecia"></form><br> </body><br> </html> so, tell me wtf? |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
ogolnie to chodzi o to zeby przeslac wybrane checkboxy do pliku txt, plz jak to zrobic??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd składni! Już drugi raz dzisiaj.
Zainstaluj sobie pożądny edytor a nie apskujesz forum. Każda instrukcja powinna kończyć się średnikiem a każdy nawias otwierający ({([) powinien mieć do pary nawias zamykający (})]). Ta wiedza ustrzeze Cię przed 90% błedów wynikających z Twpjego niechlujstwa. |
|
|
--bylejaki-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
ok ale gdzie tu jest blad?! nie widze nic!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo masz śmietnik. Zrób wcięcia, umieść wszystkie klamry żeby było czytelnie to zobaczysz błąd.
|
|
|
--bylejaki-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
NIE WAZNE JAKI PORZADEK ALE BLAD JEST NA LINII 25!!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz błąd powinno być
I zainstaluj sobię tak jak ktoś powiedział jakiś edytor porządny (ja używam KOMODO EDIT i sam mi sprawdza składnie ![]() Ten post edytował f1xer 4.08.2008, 14:02:02 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:07 |