![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, ale wydaje mi się, że to tutaj powinienem szukać odpowiedzi. Czy jest jakaś opcja konfiguracyjna/moduł do Apache, który pozwoli ograniczyć szybkość transferu? A może po prostu jakaś wtyczka do FF? Chodzi mi o to, żeby zasymulować na localhoście szybkość wczytywania stron na różnych łączach. Chcę zobaczyć jak wczytują się obrazki, w jakiej kolejności itp. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
neverever, dzięki za linka. Może ta wtyczka kłóci się z innymi zainstalowanymi w FF, a może nie ma takiej opcji, ale ogranicza tylko ruch z sieci, localhost działa na 100%.
Znalazłem coś innego (IMO lepszego, bo działa bez względu na przeglądarkę). Może komuś się przyda w przyszłości: http://www.xat.com/wo/index.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:24 |