![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem. Mam przygotowany skrypt który pobiera mi z bazy danych dane które zapisuje do pliku csv. Problem polega na tym "Jak zrobić aby wszystkie pobrane wersy zapisywał do pliku csv. W kodzie pobiera on tylko jeden wers. Jestem początkujący więc proszę o wyrozumiałość. Z góry dziękuję
CODE $host = "localhost"; $uzytkownik_bazy = ""; $haslo_bazy = ""; $nazwa_bazy = "baza"; if (!($mylink = mysql_connect($host, $uzytkownik_bazy, $haslo_bazy))) { exit; } mysql_select_db($nazwa_bazy); $query="SELECT * FROM baza"; $result = mysql_query($query); while ($line = mysql_fetch_array($result)) { $SFYID = $line["SFYID"]; $ID_tranzakcji = $line["ID_tranzakcji"]; $Sub_ID = $line["Sub_ID"]; $Data = $line["Data"]; $Kwota = $line["Kwota"]; $Prowizja = $line["Prowizja"]; $Oznaczenie = $line["Oznaczenie"]; $Status = $line["Status"]; } $dane_do_zapisu = "SFY-ID ; ID tranzakcji ; Sub ID ; Data ; Kwota ; Prowizja ; Oznaczenie ; Status $SFYID ; $ID_tranzakcji ; $Sub_ID ; $Data ; $Kwota ; $Prowizja ;$Oznaczenie ; $Status "; file_put_contents ("./sfy_csv.csv", $dane_do_zapisu); $dane = file_get_contents('./sfy_csv.csv'); header('Content-type: application/octet-stream'); header('Content-Disposition: attachment; filename=sfy_csv.csv'); header('Content-length: '.strlen($dane)); echo $dane; ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
bo w Twoim kodzie przy kazdym przejsciu while nadpisywales zmienne nastepnym rekordem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie Dzieki:D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:03 |