![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem importować bazę danych tekstów piosenek i jest lipa :/ Mam serwer na nazwa.pl :| Po kilku dobrych minutach pojawia się taki błąd: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 39334652 bytes) in /usr/local/phpmyadmin/mysql5/libraries/unzip.lib.php on line 252 Żadne dane nie zostały dodane (nawet tabele nie zostały utworzone). Jak importowac tak duże pliki. Może podczas eksportu (baza na webd.pl), można ustawić jakięs opcję, żeby wszystko zostało podzielone na kilka plików, lub jakiś inny myk !? -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skozystaj ze specjalnych skryptow do tego przeznaczonych np bigdump
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W bigdump jest to samp co w myadminie:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 39370627 bytes) in /home/mp4/ftp/bigdump.php on line 552 Próbowałem za pomocą MySQL administrator i query browser i też lipa: The selected file was generated by mysqldump and cannot be restored by this application :/ Tutaj: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=84804&hl=bigdump jest info, że można prościutko z konsoli to zrobić, ale chyba nie mam do niej dostępu (nazwa.pl) :/ Pomóżcie! -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozesz sobie wrzucic przez ftp rozpakowany dump bazy danych i sprobowac zrobic:
Jezeli exec nie jest zablokowany. Jezeli natomiast jako hosta bazy masz zdalny adres np: http://mysql.nazwa.pl to mozesz sprobowac zrobic to ze swojego kompa z wiersza polecen z podaniem parametru host (-hmysql.nazwa.pl) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ten 1 sposób raczej nie działa, zresztą nie wiem za bardzo jak te dane tam powstawiać (baza, login, host).
Próbuje z konsoli CMD i też jest lipa - nie rozoznaje polecenia host :/ -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
podziel tym i wrzucaj po kawałku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do serwerów MySQL na nazwa.pl da się połączyć z zewnątrz. Więc wejdź na http://dev.mysql.com/downloads/gui-tools/5.0.html ściągnij sobie MySQL Query Browser, zainstaluj i się baw ;]
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Wcześniej napisałem jaki błąd pojawia się w query browser...
Może tym dump splitterem się uda. -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:33 |