![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z wysokością IFRAME która jest zawarta w komórce tabeli. Komórka ma wyskość (powiedzmy) 500px a iframe znajduje się na środku i ma wyoskość jakieś 200px, a powienin zajmowac swoja wysokosc cala komorke. Z resztą, wklejam kod Do tego jest taka klasa twicePanel
Z pewnością zaraz ktoś powie "wstaw to do DIVa" ( co z reszta i tak nie wiem czy zadziala), ale tu nie chodzi o to w jakim kontenerze to ma być, interesuje mnie to dlaczego skoro IFRAME ma w stylu ustawioną wysokość na 100%, to nie zajmuje 100% Problem zaczał się w chwili gdy zmieniłem tryb wyświetlania z quirks na strict ( chciałem pisać zgodnie ze standardami). Jak narazie problem wystepuje na FF 2 Pozdrawiam Nikt nie ma pomysłu ? -------------------- pozdrawiam
Gaza Apache 2.0.52 PHP 5.0.2 MySQL 3.23.58 phpMyAdmin 2.5.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem zaczał się w chwili gdy zmieniłem tryb wyświetlania z quirks na strict ( chciałem pisać zgodnie ze standardami). Chciałeś dobrze, wyszło jak zawsze. Twój kod ma mnóstwo tabelek, JS-u inline, jeszcze iframe. Ciężko to nazwać zgodnym ze standardami. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 20:16 |