![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Słuchajcie, mam trochę dziwny problem oczywiście z IE ![]() Problem polega na tym, że na IE nie działa mi skrypt, ktory ma za zadanie wyciągnąć dane z request.POST'a ($_POST) i pobrać inną stronę. Pod FF i Operą działa. Żeby było wiadomo, o co chodzi to skrypt Javascript wygląda tak i korzysta z biblioteki jQuery:
Wyszukiwarka znajduje się tutaj: > click <. Za wszelką pomoc serdecznie Wam dziękuję, ![]() // edit Szperając po zagranicznych formach, dowiedziałem się, że to wina jQuery, które ma problem właśnie z AJAXem na IE. Zamieniłem jQuery na AdvAJAX i nie ma problemów. Ten post edytował matix 11.07.2008, 21:26:27 -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:20 |