![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałem temat tutaj chociaż po częsci jest związany z PHP jak i z serwerami www
![]() Pozdrawiam Mateusz ![]() p.s Z tego co się orientuje problem ten jest bardzo często opisywany na polskich jak i anglojęzycznych stronach jednak nigdzie nie ma konkretnego opisu. Ten post edytował polok 9.07.2008, 21:56:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzuć do C:\windows, katalogu z modułami apache, ogólnie możesz wszędzie powrzucać gdzie uważasz za słuszne, jeśli chodzi o dodatki/moduły/rozszeżenia w windows to ten system ma to do siebie ze nigdy nie wiadomo gdzie będzie szukać pliku mudułu - może w katalogu systemu może w katalogu aplikacji...
Tylko pamiętaj by włączyć moduł w konfiguracji:) -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:53 |