![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Gdańsk / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie. Jak zrobić, żeby po wpisaniu w input np. Kontakt, a w drugim np. 0. Wyszukał Kontakt w plik .txt i zamienił to na 0. Mam taki plik, wyszukuje tylko, a nie zmienia.
Może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki. Pozdro Ten post edytował VegA 5.07.2008, 21:17:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 20 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień to:
Kod <?php $dane = file("dane.txt"); for ($index=0; $index < count($dane); $index++) { $g = split("|", chop($dane[$index])); $count="0"; if (eregi("$wyszukiwarka", $dane[$index])) { $count++; echo "<ul>"; echo "<li> <a href=\"$g[0]\">$g[1]</a></li>"; echo "</ul>"; } } ?> na to: Kod $wyszukiwarka = $_POST['wyszukiwarka'];
if($wyszukiwarka==""){ $wyszukiwarka="xyz";} $dane =file_get_contents("dane.txt"); $dane=str_replace($wyszukiwarka, "0", $dane); file_put_contents ("dane.txt", $dane); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Gdańsk / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:47 |