![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki oto problem,
Jak pobrać z tabeli gdzie data jest w formie 2008-06-25 i teraz chce utworzyc 3 kolumny gdzie po koleji znajowac sie bede dane z poprzednich miesiecy, tylko ma to być dynamiczne(czyli np jesli mamy czerwiec to potrzebuje dane z kwietnia i maja, jesli to bedzie grudzien to dane potrzebne sa z pazdziernika i listopada) ma to wygladac mniej wiecej tak: mamy czerwiec +----------+-----------+--------------+ |kwiecien....|.....maj......|......czerwiec...| +----------+-----------+--------------+ |..dane z ...|...dane z ...|...dane z .......| |..kwietnia..|..z maja.....|....czerwca.....| +----------+-----------+--------------+ mam nadzieje ze w miare jasno to napisalem ![]() z gory dziekuje za odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
pisane z palca może nie działać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak na razie dziękuję... jak coś to uderzę do Ciebie.
Pozdrawiam i dziękuję!!!
niestety nic nie wyswietla mimo ze dane (spotkanie) mam wprowadzone |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
sory ja się walnąłem...
tak ma być. wybacz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mimo ze mam w tablicy 6 wierszy, ktore spelniaja te wyrazenie wyswietla sie tylko jeden ;(
|
|
|
![]()
|
|
pętla while do wyświetlania wszystkich!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ogolnie chodzi mi zeby wyswietlal pelne miesiace od 1 do 31 a jesli bedzie data z 25 dniem tygodnia to pokaze (jak odejmie sobie -2 miesiace) wszystkie spotkania do 25 a nie z calego miesiaca
Ten post edytował mczlowiek 25.06.2008, 12:47:19 |
|
|
![]()
|
|
to moim zdaniem powinieneś trosze pokombinować. możesz np na "sztywno" w miejscu gdzie jest dzień dodać np. 1. samo na pewno sie nie zrobi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
chce wyswietlic bilans obecnego miesiaca, kod mam według wzoru:
ale zwraca mi błąd: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #15' at line 1 Co zrobiłem źle? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:01 |