![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jak w temacie. i wypowiadajcie sie czemu to a nie inne
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja słucham D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Vocal Trance/Euro Trane
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trójka, bo ma świetny klimat i świetną muzykę
Poza tym przyzwyczaiłem się... do prezenterów i audycji. I większość rzeczy jest w dobrym stylu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tam od października nie słuchałem radia ani przez 10 minut.... Po prostu mam ulubiony zestaw płyt przerobionych na MP3 które lecą w kółko.
A jak nie siedze przy kompie (oj, rzadko ![]() A tak to RMF słuchałem, bo nie nadzierają ryja, fajną muze dają, nie mają nachalnych jingli. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TranceAirWaves 24/7 Non-Stop Trance Direct From The U.K
Stream server: http://tranceairwaves.com:9100 (Stream for WinAmp) Świetnie się nadaje jako muzyka do siedzenia przy Pajączku... ![]() Nie przeszkadza przy klepaniu kodu, a coś w tle leci... Czasami jeszcze słucham: D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - DJ MIXES - non-stop DJ sets featuring various forms of techno & trance! Stream server: http://206.98.167.99:8702 (Stream for WinAmp) -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Cytat Trójka, bo ma świetny klimat i świetną muzykę
Poza tym przyzwyczaiłem się... do prezenterów i audycji. I większość rzeczy jest w dobrym stylu. popieram ![]() ![]() p.s.: karp w tym roku chyba im nie wyszedl ![]() cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eremeeeeeeeeef ef em
i raaaaaaaaaaaadiooooooooooo zet ![]() Bo fajnie grają 8) -------------------- c'est la vie!
Programowanie, webmasterka, hardware, software, serwery, internet... - warsztat.webd.pl!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eremef i virgin radio z londynu.
Proponuję powiększyć ankietę - jest raczej uboga. - może warto dodać: - 3-jka - lokalne - internet polskie - internet zagraniczne -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[b]3ka - jedyne sluszne radio
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Skąd: Żyrardów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja z neta to słucham dwa radio: www.radiosfera.pl i www.rmf.fm, w wolnych chwilach gdy niejestem przy kompie to tylko RMF lub BOGORIA (niewiem czy odbieracie nadawane jest z Grodziska Mazowieckiego).
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Brzeg Dolny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BLUE FM 106.10 FM
![]() -------------------- ..:: Żeby wstać trzeba upaść ::..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trójka.
Cytat p.s.: karp w tym roku chyba im nie wyszedl
![]() Tia, wg mnie to powinni zakończyć na pierwszym ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
XRM to TV muzyczna nie radio ;] chyba ze i radio jest -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trójka .
Reszte można przemilczeć |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat XRM to TV muzyczna nie radio ;]
chyba ze i radio jest Radio też jest... pod podanym przez kyob'a linkiem... dodaj go sobie do WinAmpa, to się przekonasz... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
Cytat Tia, wg mnie to powinni zakończyć na pierwszym
![]() drugi tez byl niezly ... ale ten ostatni kapa :| .... ale glosik helen jest prze.......... ![]() cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
jaki karp o co biega?
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jaki karp o co biega?
A cośtam w tych ich dziwnym radiu było ![]() Ja przyznam się, że nie cierpię radia, w którym gadają więcej niż 5 minut na godzine... Po to słucham radia, żeby uprzyjemniało prace, a nie po to żeby posłuchać gadania. Tego to mam dość przez 7 godzin w szkole ![]() Ale ze wszystki stacji radiowych niegadanych ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj speniu speniu.. Trójka to nie tylko gadanie, ale przede wszystkim dobra muzyka, dla nieco bardziej wymagających słuchaczy.
W stacjach radiowych typu RMF czy ZET dominuje muzyka rozrywkowa, która z ambitnością ma niewiele wspólnego. Trójka ma swój niepowtarzalny charakter (który ostatnimi czasy nieco się zmienił :/) i wybija się z tego tandetnego, nastawionego na komercję tłumu rozgłośni. To jest moje zdanie, wiem, że nikogo nie przekonam do słuchania Trójki (a spena to już na pewno), bo samemu trzeba się do niej przekonać. Jak dla mnie temat uważam za zamknięty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trojka...
![]() w czasach kiedy do mojej czaszki dolatuje ograniczony do paru gatunków muzyki styl bycia trafia do mnie ostatnio Radio Pogoda ![]() ![]() -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Oj speniu speniu.. Trójka to nie tylko gadanie, ale przede wszystkim dobra muzyka, dla nieco bardziej wymagających słuchaczy.
Ehe, jak rodzice czasami słuchają to faktycznie, dobra... ![]() ![]() Cytat W stacjach radiowych typu RMF czy ZET dominuje muzyka rozrywkowa, która z ambitnością ma niewiele wspólnego.
Ja nie słucham muzyki, bo jest ambitna, ale dlatego, że mi się podoba :)Ale to tak na zamknięcie tematu. BTW: najlepsza do pracy to jest CISZA. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PIN, Radiostacja czasem ESKA - ale nie w pracy, bo obok siedzi stary pierdziel i nie pozwala niczego sluchac....nawet na sluchawkach
![]() BTW jak sluchac "Digitaly Imported" ? - jak sie tam dostac WinAMP, WWW? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Mysłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trójka zdecydowanie.
Karp może nie najlepszy ale: Cytat [...] szukać szczęścia lub czasopism [...] ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chronixx Agression(ale to jest chyba regionalna)... wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat (...) wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..
Na Trójce nie leci ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz ESKA
Kiedyś RMF FM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat (...) wszedzie leci HH dlatego tylko te dwie sie licza dla mnie..
Na Trójce nie leci ![]() i bardzo dobrze, moze pokusze sie o znalezienie tej stacji :] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
witam ...
Cytat i bardzo dobrze, moze pokusze sie o znalezienie tej stacji :]
i nie nie bedziesz zalowal !! polecam www.radio.com.pl/trojka tu masz spis czestotliwosci oraz ramowke cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat i nie nie bedziesz zalowal !! polecam www.radio.com.pl/trojka tu masz spis czestotliwosci oraz ramowke
wassago - nie bądź głupi, nie słuchaj ich ani trójki ![]() RMF też nie nadaje hipsraki - a to co ostatnio usłyszłąem na trójce (niechcący się właczyłą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
witam ...
Cytat a to co ostatnio usłyszłąem na trójce to przeszło moje wyobrażenie od dnie muzycznym...
co ty mowisz w ogole ![]() cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
moim zdaniem rmf je najlepsze i nic nie przebije go!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat moim zdaniem rmf je najlepsze i nic nie przebije go!!
wlasnie dlatego nikt sie z Twoim zdaniem nie liczy RMF jest paskudne wole po 3 kroc radiowa 3 :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat moim zdaniem rmf je najlepsze i nic nie przebije go!!
A co najlepszego je rmf ? Jakieś owoce morza ? Rzadko słucham radia, natomiast jak juz coś w domu leci to jest Radio Flash ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja od czasu do czasu slucham sobie radiostacji
![]() a tak to niewiem ale moi rodzice chyba sobie sluchaja radio zet ... tya to chyba rano w kuchni leci ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Brzeg Dolny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja wam mówię, że Blue FM jest the best
![]() -------------------- ..:: Żeby wstać trzeba upaść ::..
|
|
|
![]()
|
|
witam ...
Cytat ja od czasu do czasu slucham sobie radiostacji
![]() a mnie sie wydawalo ze tego programu juz niema ? to jak to jest ? cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
@orson no i dupa! ledwo znalazlem trojke a tam juz pan peja z panem glaca sobie spiewaja.. nie, nie to chyba nie dla mnie i zostane przy Chronixx Agression & zlote przeboje (tam bynajmniej nie ma hipsmrodu)
@spen no i miales racje:/ ale moze jeszcze kiedys z nodow poszukam tej 3ki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Cytat a to co ostatnio usłyszłąem na trójce to przeszło moje wyobrażenie od dnie muzycznym... co ty mowisz w ogole ?? to chyba nie byla 3 !! Dawniej wiecej bylo publicystyki.. teraz magazyn kulturalny 15 minut, nie wiem czy jest jeszcze powtorka z rozrywki.. o rozmowach po 22 tez juz chyba sluch zaginal :| zamiast tego.. trendi. a fe. PS jesli chodzi o mnie to trojka lub tokfmik ;) Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:06 |