![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem potrzebuje skrypt taki:
Wybieram z formularza date: dzien|mies|rok a on mi ją przetwarza na funkcje date czyli na format: 121158502
Powód edycji: Poprawiłem tag. /webdicepl
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Przenoszę na Przedszkole.
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
A można po polsku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
time() - pokazuje czas w sekundach od pewnego momentu, nie pamiętam dokładnie
date() - pokazuje np. rok, miesiąc tylko trzeba dobrać sobie co się chce(więcej w manualu) |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może napisz co chcesz zrobić...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to że mam pola wyboru i np wybieram ROK|DZIEŃ|MIESIĄĆ
Chodzi mi o to że chce przewidzieć jak będzie 1 czerwca 2009 roku wyglądał w funkcji time -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
mktime()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
-- Update: ~piotrooo89: za często nie rozumiesz postów innych ludzi - przecież z pierwszego postu już wszystko było oczywiste. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
MI chodzi o cały skrypt a nie o funkcje, jak nie masz nic do dodania to nie pisz
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grzeczniej trochę; Nie jesteś na placu życzeń.
Spójrz na manual i zastanów się jak to zrobić, inaczej niczego się nie nauczysz. To są podstawy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A mi, jako mądrzejszemu w tej kwestii chodzi o to, żebyś ruszył/a swoje szanowne 4 litery do manuala i przynajmniej zastanowił/a się nad działaniem tej funkcji - reszta powinna już być na tyle prosta, że forum jest zbędne - ja rozumiem, że przedszkole itp. - ale nawet w przedszkolu Pani dzieciom nie rysuje obrazków, tylko daje im farbki i pędzle.
Przyzwoitośc wymaga, aby przynajmniej spróbować coś zrobić samemu i pokaząc co się zrobiło, i zapytać dlaczego może nie działać. Za gotowce sie płaci. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:32 |