![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę wysłać formularz metodą GET, bez używania przycisku submit. W tym celu napisałem następujący skrypt:
Kod <script type="text/javascript"><!-- function zat(formularz){ formularz.submit(); } //--></script> <form action=”test.php” method=”GET”> <input type=”text” name=”cos”> <input type="button" value="Zatwierdź" onclick="return zat(this.form)" /> </form> <?php print ''.$_GET['cos'].''; ?> Niestety mój skrypt nie bardzo działa. Czy ktoś może mi pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak chcesz wysłać formularz i do czego ci to. Co do formularzy stosuj method post.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebne mi jest do tego żeby przed wysłaniem formularza na serwer wykonać jakąś funkcję w JavieScript.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak ktoś ma wyłączony JS, to co wtedy?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie interesuje mnie czy ktoś ma wyłączony JS. Pisze program zamknięty, który wymaga użycia JavyScript.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:00 |