![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam o to taki dokument:
Mam prośbę by ktoś sprawdził ten kod czy jest zgodny ze standardami i wyjaśnił jak poprawić 5 błędów, które tam wysakują. -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosiłbym o podanie na forum tych błędów. Nie chcę mi (i myślę, że nie tylko mi) się sprawdzać samemu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To teraz takie pytanie.... Czy ktoś rozumie ![]() ![]() Ten post edytował qba10 15.05.2008, 22:01:21 -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. w elemencie span nie możesz umieścić elementu form.
2. element input MUSI być w innym elemencie. W jakim - masz to wyraźnie napisane. 3. atrybuty piszemy małymi literami. Nie onMouseOver, ale onmouseover. tak samo z punktem 4. 5. tag img nie może zawierać atrybutu name. |
|
|
![]()
|
|
Proszę pomóżcie mi przy ad.2 bo problem po zmianach nadal występuję, a błędu w kodzie nie widzę.
Kod po zmianach:
-------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obejmij inputy jednym z elementów wyróżnionych w punkcie 2. Proponuję diva.
|
|
|
![]()
|
|
Pomogło.... Z drugiej strony oni już przesadzają z tymi standardami, ale cóż trzeba się pochwalić że stronka jest wogóle zrobiona wg jakichkolwiek standardów.
Dzięki i Pozdrawiam ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:09 |