![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zainstalowalem własnie skrypt na nowym serwerze klienta az.pl ... Jakież bylo moje zdziwienie, kiedy sie okazało, że strona generuje sie 33 sekundy.... ![]() natomiast na serwerze home.pl ten sam skrypt z ta samą bazą generował sie max 0,200s ... Najlepsze jest to, że klient zaplacił już zaliczke i że już prawie wszystko już jest skończone... ![]() co to może oznaczać? takie slabe serwery mają na az.pl? Ten post edytował kukix 15.05.2008, 09:15:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety pomyliłeś fora. Wspróbuj na www.wróżbiarstwo.pl. Tam udzielą ci precyzyjnej odpowiedzi: masz błąd w pliku index.php w 563 linijce. Zaraz za if'em.
To co ja mogę ci powiedzieć: - xdebug i jedziesz. Jeśli nie możesz użyć xdebug'a to PEAR ma klasę Benchmark. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po około 20 minutach serwer zaczał działać normalnie.. strona generuje sie teraz nawet szybciej niż na starym serwerze...
Zaóważylem, że jest u nich mozliwośc przdłużenia działania limitu wykonywania skryptu... prawdopodobnie ktos wykonywal jakąś zasobożerną operacje na innym koncie... P.S. przez przypadek napisalem w tym dziale forum.. a nie ma mozliwości przeniesienia.. Ten post edytował kukix 15.05.2008, 13:24:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:03 |