![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki oto problem Korzystam ze skryptu, ktory wysyła pliki do usera. Niektóre pliki są przeznaczone tylko dla zalogowanych osob, wiec nie mogą być dostępne w prosty sposob przez linka. oto kod (tak wiem ze juz pokazywalem go z okazji innego pytania)
oraz
plik w którym znajduje się ten kod to download.php i teraz problem. Klikam na linka do pliku, aby go pobrać - wszystko działa. Po ściagnięciu klikam pobierz ponownie i opera radzi sobie z tym bez problemu, natomiast ff sciąg plik download.php w którym jest zawartość pliku jaki został do niego wysłany (czyli wystarczy zmienić rozszerzenie i jest oki). Szukałem trochę w googlach, ale nie znalazłem nic ciekawego ;( Zastanawiam się czy nie zglosić mozilli tego na bugzille, ale wolę jeszcze Was o zdanie zapytać. Ma ktoś może pomysł co z tym fantem zrobić?? uppps wysłalo sie dwa razy - czy ktoś może to skasować?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 18.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, miałem kiedyś podobny problem w moim przypadku pomogło wstawienie filename do Content-Type
na
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie pomoglo ;(
hmm zglosze im to - moze w ff3 bedzie inaczej ![]() dzieki pethus -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:02 |