![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mój skrypt rejestracji i funkcję która wyświetla ostatnio zarejestrowanego użytkownika. Rejestracja działa poprawnie. Tylko jest błąd przy ostatnio zarejestrowanym użytkowniku normalnie działa poprawnie, wyświetli danego usera ale jak się ktoś rejestruje i klika rejestruj to przy dodaniu do bazy (doda wszystko ok) ale wyświetli błąd przy wyświetlaniu ostatniego usera.
ostatni user error: Kod mysql_query() [<a href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket 'mysql/mysql.sock' (2)
funkcja raportująca błędy
W razie jakikolwiek pytań proszę pytać. Pozdro Ten post edytował Lejto 10.05.2008, 18:34:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie widze bledu po 2 nie tak sie uzywa @ zle tlumisz bledy to sie daje przez funkcjami a nie przed zmiennymi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to właśnie chyba nie ma błędu to normalnie wszystko działa tylko przy rejestracji jak nowy user jest dodawany do bazy można jakoś tą funkcję wyłączyć na czas dodania usera??
już znalazłem błąd pojawia się on gdy dodaje nazwę usera do bazy forum (łącze się z inną bazą niż moja strona) łącze się z bazą mojego forum i dlatego skrypt nie odpowiada ponieważ nie ma połączenia z domyślną bazą tylko z forum, próbowałem to zrobić w tle ale nie dodaje to bazy kod
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:49 |