![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpadłem przed chwilą dosłownie na pomysł portalu o nazwie jak w temacie (lub innej). W potralu zamieszczone byłyby zadania dotyczące programowania które pozwoliły nadokształcanie programistów. Powiedzmy ktoś rzuca hasło "kalendarz" i zadaniem użytkownikówjest wykonanie kalendarza do określonej daty. Co o tym sądzicie?? Czy takie coś ma szansę?? Jeśli tak to ktobyłby zainteresowany współpracą (temat ew. zostanei przeniesiony do poszukuję).
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Jak dla mnie pomysł bez sensu, zaraz znalazłoby się pełno osób które tylko by czekały aż ktoś zrobi za nich cała robotę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie sądze że znalazły by się takie osoby, kody źródłowe mogły by zostać przecież utajnione i odkryte po zakończeniu, a sami programiści nie mieliu by z tego nic poza tym że byćmoże czegoś się douczyli...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądzisz, że ktoś dla frajdy będzie pisał jakieś systemy bo ktoś inny rzucił hasło i mają to robić ? Nie wydaje mi się. Zresztą po co ktoś miałby coś takiego robić ? Żeby się popisać ? Jeśli jakiś programista (tak mi się wydaje) chce się czegoś na uczyć, to czyta książki, artykuły itp. lub robi coś dla siebie i realizuje swoje pomysły, już nie mówiąc o pracy w zawodzie.. Wydaje mi się, że to trochę niewypał będzie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:46 |