![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam funkcje
I gdy użyje ją w taki sposób $fController ->view->display('loginForm') to odrazuł otwiera plik z formularzem logowania a nie mam pomysłu jak to zrobić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz pomysłu jak co zrobić ? Napisz może trochę jaśniej, nie bardzo wiem co chcesz osiągnąć.
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry ale śpieszyło mi się więc tak
Tamta funkcja wyświetla zebrane dane(moja klasa TPL) I jeśli chę przypisać w taki sposób $test = $fController ->view->display('loginForm'); To wyświetla mi sprasowany kod w tym momencie w którym chce przypisac wynik do zmiennej. A co gdy zmienna $test chę wywołać gdzie indziej? Ten post edytował daniel1302 1.05.2008, 18:42:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to najlepszy sposób, ale zadziałać powinien. Do metody dodałem jeden opcionalny argument (boolean) - czy ma wyświetlić zawartość czy tylko zwrócić (domyślnie wyświetla) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:06 |