![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od dłuższego czasu szukam sensownego rozwiązania pewnego problemu. Mianowicie chodzi mi o zablokowanie dostępu do katalogu z szablonami z zewnątrz. Próbowałem wiele rozwiązań z htaccessem ale jak już zablokuje, to nie linkuje mi skrypt (obrazki, style itp). Chciałbym by całość zawarta był najlepiej pojedynczym pliku htaccess. Robiłem przekierowania, ale też nie do końca coś działało ![]() Prosiłbym o podzielenie się swoimi rozwiązaniami w tej sprawie. -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz plik htaccess może coś źle wpisałeś
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłem dla katalogu tak:
Dla głównego
Ten wyżej w ogóle nie rychci. Rozwiązanie zapewne jest banalne ![]() -------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dać do tego katalogu plik index.php w którym będzie jedna linijka przekierowująca gdzieś
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Wstaw po prostu:
Kod deny from all Co do Options to prawidłowa składnia to: Kod Options -Indexes
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:42 |