![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Tutaj mam link do linku xml i chcę, żeby na stronie wyświetlało mi tylko 5 głownych informacji (Nick, Płeć, Tytuł, Poziom, Wygrane w PVP): http://www.dungeonrunners.com/characters/ShadowswordPL Jednak jaką metodą bym tego nie robił (SimpleXML, DOM, SAX, jakies autorskie pasery) zawsze wyskakuje mi jakiś błąd. Mam serwer na yoyo.pl (darmowy) z obsługą PHP5. Czy ktoś mógłby mi podrzucić jakiś gotowy skrypt, albo poradnik napisany jak dla debila jak to zrobić? Przerzuciłem ok. 90% wszystkich tematów w tym dziale i w żadnym nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dzięki! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma "jakiegos bledu" - zawsze jest konkretny. Wez go tutaj wklej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd polega na tym, że nie chcą czytać pliku z innego serwera (tzn. plik jest udostępnione przez twórców gry na ich serwerze, a SimpleXML itd. nie chcą go czytać. Gdy plik jest na moim serwerze chcą go czytać, jednak wtedy po zdobyciu czegoś w grze nie będę miał aktualizacji!)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A nie możesz tego pobierać automatycznie na swój serwer??
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo chętnie. Tylko pytanie w jaki sposób?
Mam serwer na yoyo.pl więc cURL odpada. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
no racja, a nie możesz sobie założyć własnego??
|
|
|
![]()
|
|
Strona przynosi za małe zyski, by zakładać własny serwer (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Dlatego muszę jechać na darmowym.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz zrobic tak:
A potem albo sobie do pliku to zapisać albo do stringa i parsować czymkolwiek? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 12:16 |