![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
mam pewien problem z użyciem metody remove() do usunięcia elementu z drzewa DOM. Pod Operą oraz pod FireFoxem działa bez zarzutu, natomiast pod IE7 rzuca: Kod Obiekt nie obsługuje tej właściwości lub metody Ustawienie styli na display: none niestety nie wchodzi w grę, muszę dany element usunąć. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu? pion PS: google średnio mi pomogło... PS2: użyłem DOMowego removeChild() ale zadałem pytanie raczej z czystej ciekawości ![]() Ten post edytował phpion 5.04.2008, 21:18:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne robisz mniej więcej tak:
Kod $(element).parentNode.remove(); Pod IE element nadrzędny, podrzędny, czy jakikolwiek, który utworzyłeś w w/w sposób już nie posiada metod z mootools. Musisz zrobić tak: Kod $(element.parentNode).remove();
-------------------- // ...
Co nieco o mnie ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:04 |