![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam skrypt na wyświetlanie pewnej linijki z innego pliku. Otóż ten skrypt okazuje status serwera (online/offline)(ilośc graczy)(utime) i to o co mi chodzi (motdh) Skrypt:
Chodzi mi dokładniej o to że skrypt pobiera z liku config.lua linijkę i dobrze działa!! Lecz chciałbym zrobić jeszcze tak by pobierało też inną linjkę (napis) . Nie proszę o gotowca lecz jak ktoś da to thx. Ale prosze o wytłumacznie jak pobrać to inną linie. ![]() Ten post edytował dawik 26.03.2008, 23:41:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 47 Pomógł: 7 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Sorry ale nie zrozumiałem.
$data odpowiada za odczyt tego pliku. A mi chodzi o to by z tego samego pliku pobrać inną linijkę, wydaje się to proste ale jest trudne. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 47 Pomógł: 7 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to, czy jak się łączysz z otsem, to silnik ots wysyła servername. Wydaje mi się, że tak, ale trzeba zrobić odczytanie, ale do tego będzie potrzebna wiedza, jak jest położona ta informacja
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:34 |