Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> World Idol
Paul
post 25.12.2003, 22:42:07
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Co myslicie o World Idol'u? Jak dla mnie Janoszka cienko... Najlepiej chyba ten, co spiewal Lithium - Nirvany... i ten co Sorry....

A wojewodzki... to jak sam powiedzial wiocha.. ciekawe jak przetlumacza w innych krajach te jego gatki smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
spenalzo
post 25.12.2003, 22:57:22
Post #2

-----

Wojewódzki to sam jest wiocha i tyle. Nie wiem czemu, ale jakoś wcale mnie nie bawi Idol - może dlatego że jest za bardzo nastawiony na komercję?? Z przyjemnością za to oglądam od czasu do czasu "Szanse na sukces" tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Jabol
post 25.12.2003, 23:29:05
Post #3

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

jak dla mnie kolejność
1.belgia, 2.norwegia, 3.polska, smietnik wszystko inne
a wojewódzki conajmniej wprowadził tam do tej całej zabawy troszkę niepowagi. uważam, że bez niego to by była całkowita klapa. ale nie bójcie się, nie zrobiliśmy sobie siary. Oglądałem głównie na RTL'u i mam dobrą ( tzn. jak dla mnie złą ) wiadomość -> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli sad.gif

btw. czy polska jest jednym z niewielu krajów, gdzie się lubi rocka ?
+Quote Post
Sir Blade
post 26.12.2003, 00:59:19
Post #4

-----

wszelkie pisenki z gatuku rock'a to tragedia -- morison razem z kurtem juz dawno sie w grobie przewracaja smile.gif

a co do kuby, jedyny juror, ktory potrafil powiedziec co o nich mysli. CALY program to tragedia.
+Quote Post
IWAN
post 26.12.2003, 10:09:08
Post #5

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Program to sama komercja a Wojewódzki to totalny brak kultury jak taki idiota stawia nas przed światem - on ma chyba skrzywioną psychike, ponoć jak był młodzieniaszkiem wszyscy się z niego naśmiewali.

--------------------
Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
+Quote Post
wassago
post 26.12.2003, 10:20:13
Post #6

-----

po obejrzeniu world idol'a doznalem szoku - przeciez ci wszyscy ludzie to typowie cukierki komercji, a co do Kaloszowej (czyt. Janoszowej) to spieprzyla przy wyborze repertuaru. co wypowiedzi Kuby to zdecydowanie najlepsze i najbardziej trafione byly wlasniej jego. w kazdym razie nie interesuje mnie kto wygra, choc jezeli juz to moglby to byc ten gosc co spiewal nirwane...

--------------------
+Quote Post
rzseattle
post 26.12.2003, 11:19:24
Post #7

-----

ehh szkoda gadac. Typowe cukiereczki. Uwazam ze wypowiedzi polskiego "krytyka" byly jak najbardziej trafne. Co do mojej oceny, to tak naprawde moja uwage przykuly swie osoby. Pierwsza byl koles rokowiec, no niby wszystko wporzadku tylko ze LITHIUM w idolu to juz dla mnie totalna paranoja. Druga osoba byl ostati koles tzw "czarny kon z norwegi", wedlug mnie to tylko ten koles zachowal naturalnosc, podpierajac to wszystko naprawde zajebstym glosem.

Aha i jeszcze jeden udajacy morisona - ja pier*** ale ciota.

No wiec ogolnie nie dziwie sie wojewodzkiemu - koles mowil to co mysli. Co jest najciekawsze gdy Amerykaniec kogos chwalil to nie mowil "masz wspanialy glos i prezecje" tylko "udowodnilas ze jestes dobra bo sprzedalas x plyt" - no comment.

--------------------
"Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
+Quote Post
[Regis]
post 26.12.2003, 11:54:03
Post #8

-----

Moje typy:

1. Norwegia
2. Belgia
3. USA / Polska

Co do Wojewodzkiego, to juz woje jego niz reszte jury ktorzy wychwalali swoich reprezentantow a o innych generalnie nie mieli nic konkretnego do powiedzenia
+Quote Post
.dragonfly
post 26.12.2003, 12:07:36
Post #9

-----

Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?
+Quote Post
Cudi
post 26.12.2003, 12:29:51
Post #10

Administrator planeta/IRC

-----

Cytat
Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?

Nie wokalista, tylko wielki spec z USA. Oczywiście Wojewódzki nic sobie z tego nie zrobił, i bardzo dobrze. Ciesze sie że nasz juror jako jedyny potrafił zachować do tego dystans i uczciwie powiedzieć kto ma coś w sobie a kto jest zwykłym dupkiem. Bez niego byłoby nudno smile.gif

--------------------
"Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog
+Quote Post
Indianin
post 26.12.2003, 13:05:40
Post #11

-----

Masochiści . Jak z własnej woli można oglądać takie "g" ?.
+Quote Post
Cudi
post 26.12.2003, 17:53:49
Post #12

Administrator planeta/IRC

-----

Cytat

Niestety, poziom polskich stacji jest tak nieski że ja nie znalazłem dla siebie niczego lepszego o tej porze (oglądałem tylko 2 część). Albo 10 powtórka z kolei, albo jakieś bzdury, to wszystko co maja nam do zaoferowania. sad.gif

--------------------
"Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog
+Quote Post
tuzi
post 26.12.2003, 21:15:36
Post #13

-----

Cytat

Z własnej woli pewnie ciężko by było tongue.gif osoboiście oglądałem, bo musiałem - byłem u babci a tam tylko tvp1/tvp2/polsat, więc siłą rzeczy.... :wink:
A co do samych zawodników, to najlepsi chyba byli: koleś z Norwegii, i typ z Belgii. Reszta... no cóż, większej ilości boysbandów to na MTV nawet nie ma. :wink:

Cytat
-> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli

Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink:
+Quote Post
Jabol
post 26.12.2003, 21:33:29
Post #14

-----

Cytat
Cytat
-> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli

Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink:
wycięli w montarzu sad.gif .
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:53