![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod $query = "SELECT haslo". "FROM user_d". "WHERE login = $_POST[login]"; $result = mysql_query($query) or die (mysql_error()); while($row = mysql_fetch_array($result)) { extract ($row); echo $haslo;} I nie wiem co jest nie tak. Chciałem zeby z tabeli "user_d" wyszukało "hasło" której jest w tym sam wierszu co "login". MA to działać jako logowanie "login" i "hasło" są pobierane z formularza. Poźniej ma byc porównywane hasło z bazy stojące przy tym samym loginie który jest w formularzu i poruwnywane ma być z hasłem z bazy. Jak to zrobić?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował hondek 22.03.2008, 15:49:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co byś polecił zeby zrobić sobie w domu na kompie testowy serwer zaznaczam że musi to byc cos mocnego i wydajnego bo staram sie napisć dosyć spory skrypt gry
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo rozumiem :/ mozesz jasniej?
|
|
|
![]()
|
|
mam teraz krasnala a szukam czegoś lepszego
|
|
|
![]()
|
|
Wydaje mi się ze krasnal Ci zupełnie wystarczy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Może ktoś inny Ci podpowie... pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:58 |