![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, robie na swojej stronce prosta rejestracje z uzyciem prostego tokena.. Niestety mam najprawdopodbniej zle skonstruowane warunki gdyz i tak nie chce mi dodac danych do bazy.. Blad pojawia sie dopiero przy sprawdzaniu poprawnosci tokena gdyz kiedy to usune to all dziala jak powinno.. Moze ktos ma pomysl na jakas lepsza modyfikacje mojego kodu ? Bylbym niesamowicie wdzieczny.. Najlepiej jak pokaze kod:
Siedze nad tym caly wieczor ale pomyslalem ze poprosze o pomoc madrzejszych.. Z gory dziekuje.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyechuj sobie zmienne $_SESSION['token'] i $_POST['token'] i parę razy przeładuj stronę... od razu zauważysz co zrobiłeś źle...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teoretycznie wiem bo tak jakby zapisywalo sie nastepne wywolanie tokena a porownuje do porzedniego ktory uzytkownik wpisal.. Nie wiem tylko jak rozwiazac to..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw sprawdź formularz a potem dopiero generuj token
Jeżeli się nie mylę ![]() -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
Tylko ze kod html wyglada tak i token jest akceptowany razem z reszta formularza.. To jak potem sprawdzic token ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej zrób tak jak na początku i w formularzu dodaj pole
I potem tylko porównaj $_POST[token] do $_POST[token_spr]. Oczywiście w kodzie php też dopisz:
a
można wywalić ![]() Ten post edytował bmL 22.03.2008, 01:07:34 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:41 |