![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2008 Skąd: z daleka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem chciałbym zeby mój link wyglądał np. tak
Cytat www.mojastrona.pl/index?id=newsy i nie wiem jak to zrobić miałem gotowy skrypt ale nie wiem gdzie go wkleić HELP prosze o szczegułowy poradnik dziękuje
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Napisz coś bliżej, bo teraz to jedynie mogę poradzić wpisanie takiego linku do przeglądarki :|
Co chcesz osiągnąć? Żeby podstrony ładowały się dynamicznie z zależności od id? jeśli tak, to przeszukaj forum pod kątem słów $_GET register_globals switch include Przenoszę na Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2008 Skąd: z daleka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to znaczy chciałbym żeby linki na ojej stronie wyglądały tak np.
Cytat www.mojastrona.pl/index?id=blablabla a nie tak Cytat www.mojastrona.pl/index.php , www.mojastrona.pl/blablabla.php miałem skrypt ale niewiem gdzie go wkleić HELP |
|
|
-cipek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chopie, jak nie wiesz gdzie go wkleic, skoro w linku masz index.php?id tzn ze w index.
linki masz tak index?id=page1, gdzie includuje page1.php news.php bedzie ladana jako pierwsza |
|
|
![]()
|
|
oki już robiłem ale użyłem nieco innego kodu
ZAMYKAM TEMAT |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:51 |