![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie musze stworzyć tabele w swojej bazie danych, i poprostu nie wiem jak, czy ktoś wytłumaczy mi krok po kroku jak to zrobić, gdzie zapisać. Korzystam z serwera yoyo.pl. nie chodzi mi o terść jaka jest potrzebna do stworzenie takiej tabeli a raczej jak umieścić ja w swojej bazie bo tego nie wiem. Bardzo proszę o pomoc
GG: 8950837 e-mail: b.przeemek@gmail.com -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
GG: 8950837 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mogę prosić o taką pomoc:
" kolego otwórz notatnik wpisz kod źródłowy tabeli zapisz to np. piersza_tabela.(...) wyślij na serwer i ciesz się". Takiej odpowiedzi oczekuję. Czy ktoś jest w stanie mi jej udzielić -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
GG: 8950837 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kwiaty tez wyslac do tego i czekoladki?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie musze stworzyć tabele w swojej bazie danych, i poprostu nie wiem jak, czy ktoś wytłumaczy mi krok po kroku jak to zrobić, gdzie zapisać. Korzystam z serwera yoyo.pl. nie chodzi mi o terść jaka jest potrzebna do stworzenie takiej tabeli a raczej jak umieścić ja w swojej bazie bo tego nie wiem. Bardzo proszę o pomoc Poczytaj o PHPMyAdmin. To taki programik do zarządzania bazą danych. Yoyo na pewno też go ma na serwerze. Poszukaj w pomocy yoyo. Żeby stworzyć tabelę, przy użyciu tego programu nie potrzebujesz nawet znajomości języka SQL. Którego zresztą tak czy siak musisz poznać, żeby robić coś z bazą z poziomu PHP. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Jakbys otworzyl jakis z tych linkow, ktore podalem, to masz napisane jak wol krok po kroku jak sie zaklada tabele. Mam to przekleic do tego watku? Nie rob sobie jaj.
Np tutaj: http://sql-info.de/mysql/examples/CREATE-TABLE-examples.html albo tutaj: http://www.php-mysql-tutorial.com/mysql-tu...mysql-table.php albo tutaj: http://www.tizag.com/mysqlTutorial/mysqltables.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to, że ktoś napisze:
Tylko, że Ty dalej nic nie wiesz. Jak się zupełnie nic nie wie, to chyba warto przeczytać jakąś książkę, ja np. bym Ci polecił 'Apache, PHP, MySQL. Od podstaw' z Helionu ![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:27 |