![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Otóż chcę aby po kliknięciu w odsyłacz zmieniła się zawartość dwóch ramek, mam taki kod:
CODE <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <script language="JavaScript"> <!-- Hiding function loadtwo(page2, page3) { parent.odsylacze.location.href=page2; parent.srodek_glowna.location.href=page3; } // --> </script> </head> <body bgcolor=#edc69b> <a href="java script:loadtwo('odsylacze_1.html','srodek_glowna.html')">Zmień zawartość dwóch ramek</a> </body> i jak już klikam w odsyłacz to wyskakuje mi błąd: 'parent.odsylacze.location' jest pusty lub nie jest obiektem Co może być tego przyczyną? Dodam że nazwy ramek, itp. są prawdłowe... Wrzucam dodatkowo kod strony startowej ramek, ponieważ prędzej w nim jest błąd: CODE </head> <frameset rows="100",*" border="0" frameborder="0" framespacing="0"> <frame name="odsylacze" noresize="noresize" scrolling="no" frameborder="0" src="odsylacze_1.html" /> <frame name="srodek_glowna" noresize="noresize" scrolling="no" frameborder="0" src="srodek_glowna.html" /> <noframes><body></body></noframes> </frameset> <body> </body> Ten post edytował rudolf35 7.03.2008, 14:24:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na pierwszy rzut oka wygląda mi to na literówkę tu podajesz:
a poniżej :
usun przy odsylacze _1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:30 |