![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem otoz do zmiennej $_session przypisuje sobie usera i jak juz sie zaloguje przejrzy strone i chce sie wylogowac to klika na wyloguj i dalej mam taki kod:
Kod if (isset($_SESSION["user"]) { session_unregister("user"); echo "<H3 ALIGN=center>Zostałeśœ wylogowany!</h3>"; html_url("index.php?page=logowanie", "Logowanie"); } else { echo "<H3 ALIGN=center>Nie byłeśœ zalogowany!</h3>"; html_url("index.php?page=logowanie", "Logowanie"); } I problem w tym ze to nie dziala bo wyswietla sie tylko biala, pusta strona. Mozecie mi powiedziec co tutaj jest nie tak? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może wina leży w funkcji "html_url", możesz ją pokazać ?
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie działa" nic mi nie mówi.
A na pewno masz na samym początku session_start(); ? -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki pomoglo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ogolnie session_unregister to jest chyba stara metoda jak sie nie myle i jak powiedzial @NEVT jest zastepowana za pomoca unset ogolnie to wylogowywania uzywaj tez session_destroy()
![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:00 |