![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę strony
Witam zapraszam do oceny strony www.gieldakoni.com Jestem ciekaw waszej opinii:-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafiki nie oceniam bo to kwestia gustu, jednemu moze sie podobac, drugiemu nie.
Ogólnie bardzo słabo: - walidator: link - menu na javiescript! a mozna było na css : link - Wszędzie tabele! - Jednakowy tytuł dla wszystkich podstron - Nieprawidłowo użyte nagłówki - ... Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy jest to Twoja praca? Bo w regulaminie pisze, że podajemy tylko swoje prace.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona ogolnie fajna, ale tak jak wczesniej wspomnianio - to menu na css mogłoby być zrobione. Oprócz tego chciałem zwrócic uwage na "jestes na stronie" - i dalej ta wielka ramka.... jak na moj gust mo mogłoby to być mniej rzuające sie w oczy skoro obok mamy obok menu, a poza tym czy można dalej rozrinąć ten łańcuszek str. główna>>sprzedam konia .... i n atym saie konczy. wiec moim zdaniem to nie wnosi za duzo do nawigacji, ale zaznaczam ze to tylko moje subiektywne odczucie
pozdrawiam. -------------------- ..:: wiNNing is NOT everything. . . aTTitude IS ::..
MAGma.photoGallery |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sadu2 tak to jest moja strona.
Dziękuję za opinie, wszystkie są dla mnie bardzo cenne. Czekam na kolejne opinie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie za dużo migającego flasha, zdecydowanie za dużo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mówie o tym, że listowanie plikow w katalogu admina jest włączone...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:44 |