![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, "napisalem" sobie skrypcik odwiedzajacy profile na fotka.pl dzialal BDB ale pomyslalem ze dodam by mógł zrobic to w tle oraz by zapisywalo loga... i tu mam problem bo nie odwiedza zadnego profilu od tego czasu(przynajmniej nie zapisujeb loga ale w tym ciezko sie pomylic)
Zaznacze linie po ktorych zmianie/dodaniu sie posypalo... wczesniej bylo bdb;]
Od tego czasu skrypt nie wywala zadnych bledow ale nie zwraca wynikow ani nie zapisuje logow:/ Zauwazylem ze skrypt sie loguje do fotka.pl wiec dalej musi byc blad;] Ten post edytował dadexix 25.01.2008, 15:50:12 -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 11 Dołączył: 2.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeden znak równości to jest znak przypisania wartości a nie sprawdzania
-------------------- $email = filter_var(filter_var($email, FILTER_SANITIZE_EMAIL), FILTER_VALIDATE_EMAIL);
if($email === false) { // Houston, we have a problem.... } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm no z rozpedu musialem przeoczyc ale i tak jest źle...
Chyba ze sie myle i do pliku zapisuja sie dane nie w trakcie a po zakonczeniu skryptu... ale watpie;] lecz i tak powinno pokazywac dane na ekranie.. Ten post edytował dadexix 25.01.2008, 16:18:41 -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naucz się kożystać z PEAR. znacznie lepiej można zwiedzać strony bez captch'y w logowaniu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chyba nie wiesz co to PEAR a jak wiesz sie nie rozumiemy i podaj paczke o którą Ci chodzi
http://pl.wikipedia.org/wiki/PEAR Czy nie chodziło Ci o PERL? -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:03 |