![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć o jedną sprawę. W mojej książce piszę, że aby tam te tabele w mysql robić to trzeba szereg poleceń wpisać w serwerze. Gdzie ja mam to wpisać na nie moim serwerze (wirtualnym) ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli dobrze Ciebie zrozumiałem, do tej pory pracowałeś na serwerze lokalnym w Twoim kompie.
Teraz z kolei korzystasz z jakiejś usługi hostingowej. Polecenia SQL możesz stosować na takich serwerach używając PHPMyAdmin'a, to jest klient MySQL. W helpie na pewno masz informacje, jak do niego wejść. Drugi sposób - to bezpośrednio przez skrypty PHP możesz operować na bazie. Ale rozumiem, że chodzi Ci o stworzenie tabel wpierw. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Tak, z początku na serwie lokalnym.
Teraz już wiem jak to zrobić na innym hoście (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/party.gif) Dzięki za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:35 |