![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chce wejsc do dzialu to mnie wyrzuca do logowania po zalogowaniu wchodzi mi tylko na index.php a nie do dzialu na ktory klikam
Ten post edytował noc_nik 21.01.2008, 20:17:20 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powtórzę się (na WH dałem to samo):
a skąd skrypt ma wiedzieć że jestes zalogowany? na górze masz: Kod if(!isset($_POST['uzytkownik'])&&!isset($_POST['haslo'])) po udanym zalogowaniu się jak w cos klikniesz, już nie wysyłasz $_POST['uzytkownik']) i $_POST['haslo'], a jak ni ewysyłasz to znowu sie masz logować, tak działa Twój skrypt musisz dodać coś co powie że jeseś zalogowany ![]() ![]() zmien też Kod $zapytanie = "select * from uwierzytelnieni_urzytkownicy where
uzytkownik = '$uzytkownik' and haslo = '$haslo'"; [code] na [code] $uzytkownik=$_POST['uzytkownik']; $haslo=$_POST['haslo']; //tu warto sprawdzic czy nikt nic nie będzie próbował //Ci przez pola formularza do bazy podesłać $zapytanie = "select * from uwierzytelnieni_urzytkownicy where uzytkownik = '$uzytkownik' and haslo = '$haslo'"; -------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz tyle to i ja wiem bez ciebie , ale i tak nie pomogłeś poza dobrymi radami
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
liczyłeś na gotowca?
-------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:40 |