![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in D:\Program Files\WebServ\httpd\loc\pole.php on line 9 <= Taki blad mi wyskakuje w tym oto skrypcie:
Wlasciwie to nie rozumiem bledu, wiec czy mzoe mi ktos wytlumaczyc co jest zle? -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Syntax error, czyli bląd składni. Pomięszałeś gdzieś nawiasy, apostrofy albo coś takiego. Przyjrzyj się linijce:
JA BYM TO tak napisał:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in D:\Program Files\WebServ\httpd\loc\pole.php on line 10
Otrzymalem taki efekt po tym co henio napisal... jemu sie cos miesza z tymi " i ' tylko nie wiem jak to zrobic, zeby bylo dobrze... najgorsze, ze jak sie tutaj wpisuje w znacznikach php to on backslashe wywala i nei widzicie dokladnej tresci :/ @edit: Dobra nie wywalil jak sie przyjzalem, widzicie dokladna tresc ![]() Ten post edytował Gallareton 19.01.2008, 13:06:19 -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja bym zrezygnował z backslash-y i postawił slashe, czyli
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in D:\Program Files\WebServ\httpd\loc\pole.php on line 10 Otrzymalem taki efekt po tym co henio napisal... jemu sie cos miesza z tymi " i ' tylko nie wiem jak to zrobic, zeby bylo dobrze... najgorsze, ze jak sie tutaj wpisuje w znacznikach php to on backslashe wywala i nei widzicie dokladnej tresci :/ Nie wiem, ale u mnie jest dobrze. |
|
|
![]()
|
|
Dziurson dzieki... zadzialalo... nie wiedzialem, ze w sciezkach do pliku mozna uzyc / zamiast \
![]() -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedziałbym że nawet trzeba - wtedy kod jest przenośny również na unixa/linuxa
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 22:13 |