![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam kiedys na stronce www.php.computerzone.pl (chyba tak to bylo)
widziałem skrypt do prowadzenia serwisu koputerowego byl w php i MySql nie pamietam jak to sie nazywało ale napewno nie bylo to polskie. Szukam czego takiego Z góry dzieki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Kiedyś oglądałem film. Był wyświetlanyw kinie i był kolorowy.
Ma go ktoś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kiedyś oglądałem film. Był wyświetlanyw kinie i był kolorowy.
Ma go ktoś? Dobre ! muszę to zapamiętać :-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kiedyś oglądałem film. Był wyświetlanyw kinie i był kolorowy.
Ma go ktoś? Chodzi Ci o ten ze znanym aktorm w roli glownej i aktorka w roli drugoplanowej ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie pamiętam, czy tam byli jacyć aktorzy, ale fotele w kinie były zielone.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba byłem w tym kinie! Czy ono znajduje się przy tej ulicy, która 2 przecznice dalej zmienia się z głównej na podporządkowaną(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... byc moze to ten film co premiera byla wtedy gdy byl ten miesiac kiedy byla premiera tego filmu :?
|
|
|
![]()
|
|
A masz ten film? najlepiej VHS - jak masz, to przeslij mailem, ok?
|
|
|
![]()
|
|
Mam go tylko w php, jezeli nadal chcesz to wysle Ci poczta kurjerska bo moze sie zbic.
|
|
|
![]()
|
|
ee... w php to nie chce... moj cd-rom nie potrafi php czytac.
|
|
|
![]()
|
|
Jest na to sposob... musisz wlozyc php to lodowki na dwa dni, potem owinac je wata cukrowa i polac musztarda. Zostaw to na 2 godziny i wloz do pralki. Jak juz sie upierze i wysuszy wloz to do mikrofalkowki podlaczonej do LPT
(Zdjecie pogladowe) (IMG:http://www.humour.com/images/images/micro_ondePC.jpg) Wtedy powinno zadzialac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak juz sie upierze i wysuszy wloz to do mikrofalkowki podlaczonej do LPT. Wtedy powinno zadzialac.
Ale musisz ściągnąć łatę ze strony www.microsoft.com, ponieważ niektóre mikrofalówki z powodu wadliwych sterowników powoduja konflikt sprzętowy z klawiaturą. Ewentualnie pomoże uaktualnienie firmware mikrofalówki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 10:34 |