![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej! mam taki problem:
na stronie mam umieszczona tabele w niej sa jakies wartosci wyciagniete z bazy. mozna je edytowac, .przykladowo: jest tabela zawierajaca 2x2 w ktorej sa wartosci imion i nazwisk, tj. pierwszy wiersz, pierwsza kolumna -lista rozwijana imion pobranych z bazy, druga kolumna-lista nazwisk rozwijana z bazy. w drugim wierszu to samo. (to jest tylko przyklad). uzytkownik moze to zmodyfikowac, czyli np. w pierwszym wierszu wybrac zamiast imienia 'Zosia', imie 'Basia'. i tak dla wszystkich komorek tabeli. dane ktore sa wyswietlone na stronie mam w tablicy imie[] i nazwisko[]- i przechowuja one dane w kolejnosci wyciagniecia z bazy (powiedzmy ze pierwszy wiersz, pierwsza kolumna to imie Kasia, drugi wiersz pierwsza kolumna to imie Ania, zatem moja tablica imie[] przechowuje wartosci [Kasia, Asia]). no ale musze miec tak, ze jesli uzytkownik wybierze inne imie, to by po przejsciu na nastepna strone moja tablica imie[] odpowiednio sie zmodyfikowala [nowe_imie1, nowe_imie2]. a caly czas przechowuje mi stare wartosci:/ moj kod to:
no ale wlasnie jak powiedzialam po przejsciu na nowa strone (a raczej przycisniecie przycisku 'zmien' wywola inna fkcje z innym interfejsem, bo wszystko jest napisane w 1 pliku) w tablicy imie[] bede to pierwotne imiona pobrane z bazy. nie pojawia sie nowe wybrane przez uzytkownika. mam nadz ze dosc zrozumiale opisalam moj problem.. bede wdzieczna za wszelkie sugestie:) Pzdr! juz sobie dalam rade:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 17:22 |