![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, zauważyłem dzisiaj ze jedna z moich tabeli gdy uzywam ie jest przesunieta w lewo i rozwala całą strone główna , pod mozilla i opera poprawiłem ale nadal nie moge wymyślić zeby pokazywało poprawnie tabele jedną pod drugą.
Jest już wyczerpany i poprostu coś mi uciekło Podaje kod php bede naprawde wdzięczny za wskazówki Pogrubiłem fragment który ucieka na lewo, gdy usunę wyrózniony kod php strona pokazuje sie poprawnie ale bez kategorii :-(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 4 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Morąg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wstaw 2 tabele do poszczegolnych wierszy w tabeli np.
<table> <tr><td><table>zawartosc twojej pierwszej tabelki</table></td></tr> <tr><td><table>zawartosc twojej drugiej tabelki</table></td></tr> </table> i odpowiednio sformatuj wyswietlanie Ten post edytował gutek84 6.12.2007, 11:14:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podałeś 2 razy zamknięcie </table> gdzie nie ma otwarcia dla drugiej. czy mógł byś podać gotowe rozwiązanie?
Problem tkwi w tym fragmencie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 04:48 |