![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yoł. Poszukuję dobrego systemu newsów (najlepiej polskiego), który posiada duże możliwości konfiguracji. Chce dać go na strone o samochodach, więc potrzebuje funkcja tzw. czytaj dalej, oraz możliwość komentarzy i dodawania i usuwania newsmanów. Może ktoś mi doradzić? Z góry dziękuję!
-------------------- Pozdro D12
GG: 5455157; Email: redakcja@motoweb.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
najlepszy jest jak sam napiszesz !!
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
www.free4web.pl chyba spelni twoje wymagania ;D
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ale napisales/ ma byc oparty na bazie danych czy plikach textowych i czy moze byc w php czy w innym jezyku? czy to wszytko obojente?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
System oparty na php, oraz na plikach tekstowych. Chyba że znajdziesz mi daromowy serwer z MySQL, to może być z MySQL
![]() -------------------- Pozdro D12
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2003 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wlaśnie piszę swój sysytem newsow i mam w nim największe możliwości modyfikacji
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat System oparty na php, oraz na plikach tekstowych. Chyba że znajdziesz mi daromowy serwer z MySQL, to może być z MySQL
![]() www.50free.com, ale jeden minus, że zakładanie kont zostało wstrzymane do 15 grudnia ![]() -------------------- Ciekaw jestem, czy papużki nie patrzą na nas z pogardą? BO NIE LATAMY :D
|
|
|
![]()
|
|
Mi bardziej chodzi o system newsów, a nie o serwer
![]() -------------------- Pozdro D12
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam http://www.fusionphp.org
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat System oparty na php, oraz na plikach tekstowych. Chyba że znajdziesz mi daromowy serwer z MySQL, to może być z MySQL
![]() http://www.friko.pl/ http://www.freesql.org FRIKO.PL na forum (półoficjalnie, bo po co rozdawać bazy danych(skończone) na serwerze, gdzie jest ich zakaz :?: ) zniosło zakaz instalowania skryptów MySQL. A co do news'ów polecam News Asystent. |
|
|
![]()
|
|
Cze. Zainstalowałem sobie NEWS ASYSTENT 1.5 i przy wywoływaniu pliku /news/admin.php wyskakuje: Program php wykonał nieprawidłową operację. Skrypt testuje na serwerze php Triad. Może ktoś mi pomóc?
-------------------- Pozdro D12
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a szukałeś w magicznej krainie Krasnali wewntualnie na sztronach typu opowiesci s krypty?
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:25 |