![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-sepuku- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie,
mam 2 selecty, zeby uniknac przeladowania strony usunelem ramy form, dodalem przycis z akcja wykanania funkcji js na selectach. Pojawia sie problem, ze w czasie gdy usuniete sa ramy form, dzieja sie dziwne rzeczy - jak brak wartosci value w drugim co do kolejnosci select. Problem znika jak dodam tagi form, ale strona sie przeladowuje i trace operacje wykonane na selectach. Ja to zrobic by wykonac funkcje JS na selectach w podany sposob i nie stracic rezultatu na selectach? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 16 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastosuj jako przycisk <button type='button'></button>
|
|
|
-sepuku- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziekuje bardzo, wskazowka pomogla.
|
|
|
-sepuku- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak zaprojektowany przycisk nie wysyla formularza, lecz pojawily sie problemy i mysle, ze leza po stronie samego js, 2 dzien juz przy tym siedze, by odnalezc bledy w rozumowaniu i nie moge dojsc do rozwiazania. Pozwolcie, ze podam caly testowy kod, ktory wg mnie powinien dzialac. Zasada dzialania jest dodanie z lewego selecta do prawego takich pol, ktorych value sie rozni. Rowniez juz po dodaniu elementu powtorne jego dodanie nie jest mozliwe. Dodajemy przyciskiem.
Prosty kod, lecz gdzies jest jakis kruczek. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:00 |