![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można zabezpieczyć stronę www np. przed ściągnięciem ją programem Teleport Pro?
Albo zablokowanie w Firefoksie menu Narzędzia->Informacje o stronie->Media->zapisz jako? Źródło strony jest blokowane przez taki kod: Ale i tak za pomocą Ctrl + U zobaczymy źródło strony czy można to zablokować? Nie wiem czy na dobrym forum to umieściłem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie można, było już
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 1.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wez to na logike i pomysl. Skoro przegladarka sciaga zrodlo strony i dopiero je parsuje juz u ciebie na komputerze, to nie da sie tego zablokowac sila rzeczy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozatym zawsze można odczytać plik cache z ramu:P całkowicie zablokować się nigdy nic nie da
![]() -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:19 |