![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku chcialem sie przywitać, bo jestem na grupie po raz pierwszy. Serseczne Willkomen.
Mam do zrobienia wersję instalacyjną: Apache 2,0 php MySQL Phpmyadmin itp itd.... + strona Moje pytanie: zna ktoś jakiś prosty opis jakie pliki powinienem zawrzeć w tej instalacji? Chodzi o to , zeby nie zabraklo zadnego z plikow ani serwera ani engine'. Jakie pliki gdzie się kopiują przy instalacji itp itd... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Gdybys przejrzał ten dział wiedziałbyś jak instalowac.
Gdybyś wiedział jak instalowac, mógłbyś przesledzić prace instalatorów. Aby powyższe osiągnąć: Szukaj. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Gdybys ...
A co proponujesz? InstallShield? Może coś darmowego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Apache i MySQL możesz pociagnąc ISheldem, tylko nie wiem (bom się nogdy nie interesował) czy można w nim odpalac inne instalatory).
Powyższe dwa pakiety maja własne i kwestia byłaby tylko ich uruchomienia. Apache na WinNT/2k/XP dorzuca na zyczenie usera "services" nastepnbie musiałbyc miec przygotowane httpd.conf i php.ini oraz spakowane (np.) katalogi z phpmyadminem i stroną. Rozpakowujesz do odpowiednich katalogow (jak zdefiniuowes w httpd.conf) i restartujesz kompa (tak dla sportu). Pomocnyu Ci będzie watek dot. wlaśnie instalacji Apacze/php/mysql/ na WinXP. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok dzieki... Nie wiesz może gdzie cuś więcej NT poczytać?
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:18 |