![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ile może mnie kosztować zlecenie komuś lub firmie zrobienie strony nieruchomości typu gratka.pl czy domiporta.pl gdzie ludzie mogą dodawać własne oferty nieruchomości i oczywiście je przeglądywać itd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kilka tyś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@php programmer " kilka tys" pojęcie względne. 2,3 czy 4... ?
Ja bym to wycenił raczej na ok 20 tys. 3-6 m-ce pracy. Wszystko ustosunkowane od specyfikacji. bo zdanie typu "coś jak gratka.pl" nic nie mówi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Jak taką specyfikacje przygotować ? Pod pojęciem "specyfikacja" mam rozumieć iż chodzi tu o dokładny opis tego co ma na stronie się znajdować w danych kategoriach co do szczegółów itd. ?
2.Czy możecie mi powiedzieć na jakim serwerze taki serwis powinienem utrzymywać ( chodzi mi głównie o koszt takiego serwera ). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio mnie ktoś pytał czy za 4500 wykonam taki serwis, który miałby posiadać funkcjonalność : domiporta.pl
![]() Tytko tutaj bym raczej uważał na firmy, które nie miały nic wspólnego z nieruchomościami bo mogą zrobić z tego kaszankę jeśli nie dostarczysz szczegółowej specyfikacji ![]() Ten post edytował sf 12.11.2007, 16:25:20 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ale żeście sobie miejsce do dyskusji znaleźli ; p
p.s kilka zaczyna się od 3, nie od 2 : > Zamykam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:01 |